Detail söker erfaren grafisk formgivare
med kompetens inom illustration och infografik

Vi söker dig med höga ambitioner och stenkoll på hantverket. Du har utbildning i grafisk design och minst fem års byråerfarenhet som grafisk formgivare och illustratör. Du är tekniskt skicklig, klarar att hantera många olika projekt samtidigt och kan leverera på kort varsel när så krävs. Du presenterar och motiverar gärna ditt arbete för våra kunder och är både lyhörd och prestigelös.

Hos oss får du arbeta med stort och smått, print, digitalt och rörligt. Ibland blixtsnabba produktionsprojekt, ibland större, kreativa och komplexa. Vi planerar och strukturerar ditt arbete och ger dig arbetsro och rätt förutsättningar. Dessutom får du ett roligt samarbete i ett litet gäng som har kul tillsammans.

Välkommen till Detail Produktionsbyrå

Detail Produktionsbyrå bildades 2009 och består idag av sex medarbetare. Vi beskriver oss som en kreativ produktionsbyrå. För oss är det naturligt – våra kunder behöver både kreativa lösningar och effektiva produktioner, gärna med smidiga övergångar där emellan.

Vi arbetar inom många olika branscher, med privat och offentlig verksamhet, tjänster och varor, mot konsumenter såväl som business-to-business. Dessutom får vi regelbundet uppdrag från några av Sveriges mest välrenommerade reklam- och designbyråer, vilket vi ser som ett bevis på vår kompetens inom grafisk produktion. Vi sitter i inspirerande lokaler vid Medborgarplatsen i Stockholm.

Läs mer om oss på detailproduktion.se

Ansök nu!

Välkommen med din ansökan med CV och portfolio till helena@detailproduktion.se
så snart som möjligt. Vi kallar till intervjuer löpande.

Kontakta oss!

Telefon: 08-588 82 550 • E-post: info@detailproduktion.se • Adress: Medborgarplatsen 4, 6 tr, 118 26 Stockholm

Ska vi kontakta dig?