Lystring! Barnbok för Livrustkammaren

Ibland får Detail uppdrag som är så roliga att vi får nypa oss i armen. Livrustkammarens barnbok var ett sådant exempel.

Boken ”Lystring undersåtar ¬– här kommer boken om Livrustkammaren” berättar om museets unika museiföremål från femhundra år av Sveriges kungliga historia. Föremål som alla finns på riktigt i museets slottsvalv.

I boken blandas historiska berättelser, klurigt och kul att veta, finurliga illustrationer och fotografier. Boken passar lika bra för barn som för vuxna, att läsa tillsammans hemma eller under en rundtur i museet.

Boken är skriven av författaren Sofi Hjort som är barnboksförfattare och även arbetar som intendent på Livrustkammaren. Illustrationerna är skapade av Mia Nilsson. Detail Produktionsbyrå stod för grafisk formgivning och originalproduktion utifrån design av Charlotta Andersson på Statens historiska museer. Boken är en tegelsten på över hundra lekfulla och fullspäckade sidor.

Flera projekt i samma kategori

Löpande reklamproduktion för Uniflex


Detail Produktionsbyrå tar fram löpande marknadsföringsmaterial åt bemanningsföretaget Uniflex.

Reklamproduktion för Fjällräven


Detail Produktionsbyrå avlastar Fjällrävens marknadsavdelning med produktion av diverse reklamenheter – bland annat kataloger, broschyrer, fönsterdekaler och skyltar till butikerna.

Grafisk profil för Ulriksdals Värdshus


Detail Produktionsbyrå har tagit fram ny grafisk profil med illustrationer till Ulriksdals Värdshus, inspirerad av naturen som omgiver det vackert belägna värdshuset.

Skyltar och broschyr för Akademibokhandelns pennor


Akademibokhandeln ville lyfta pennsortimentet i sina butiker, och Detail Produktionsbyrå fick i uppgift att ta fram butiksskyltar och en broschyr som guidar kunderna genom sortimentet.

Kontakta oss!

Telefon: 08-588 82 550 • E-post: info@detailproduktion.se • Adress: Medborgarplatsen 4, 6 tr, 118 26 Stockholm

Ska vi kontakta dig?