Lystring! Barnbok för Livrustkammaren

Ibland får Detail uppdrag som är så roliga att vi får nypa oss i armen. Livrustkammarens barnbok var ett sådant exempel.

Boken ”Lystring undersåtar ¬– här kommer boken om Livrustkammaren” berättar om museets unika museiföremål från femhundra år av Sveriges kungliga historia. Föremål som alla finns på riktigt i museets slottsvalv.

I boken blandas historiska berättelser, klurigt och kul att veta, finurliga illustrationer och fotografier. Boken passar lika bra för barn som för vuxna, att läsa tillsammans hemma eller under en rundtur i museet.

Boken är skriven av författaren Sofi Hjort som är barnboksförfattare och även arbetar som intendent på Livrustkammaren. Illustrationerna är skapade av Mia Nilsson. Detail Produktionsbyrå stod för grafisk formgivning och originalproduktion utifrån design av Charlotta Andersson på Statens historiska museer. Boken är en tegelsten på över hundra lekfulla och fullspäckade sidor.

Flera projekt i samma kategori

Löpande reklamproduktion för Sjönära


Vi på Detail Produktionsbyrå sköter fastighetsmäklaren Sjönäras löpande produktion: till exempel bildredigeringar, annonser och prospekt.

Rapport om attityder till hiv


Grafisk formgivning, illustrationer och infografik till en rapport om attityder till hiv.

Informationsmaterial åt Haninge kommun


Detail Produktionsbyrå gör löpande informationsmaterial åt en av de största kommunerna i Stockholms län – Haninge.

Grafisk profil för Ulriksdals Värdshus


Detail Produktionsbyrå har tagit fram ny grafisk profil med illustrationer till Ulriksdals Värdshus, inspirerad av naturen som omgiver det vackert belägna värdshuset.

Kontakta oss!

Telefon: 08-588 82 550 • E-post: info@detailproduktion.se • Adress: Medborgarplatsen 4, 6 tr, 118 26 Stockholm

Ska vi kontakta dig?