Rutiner för Östhammars kommuns skolor

Genom tydliga rutiner ville Östhammars kommun skapa förutsättningar för bättre undervisning i grundskolorna. Detail Produktionsbyrå fick uppdraget att ta fram material som dokumenterade dessa rutiner med lärarna som målgrupp.

Detail fick underlag från kommunen och tog fram copy, grafisk form och original till bland annat en kalender som visar rutinerna fördelade över årets månader, en handbok till lärarna samt en affisch och ett skrivbordsunderlägg som påminner om och ger en översikt över rutinerna.

Projektet kallas Lyckas tillsammans – och vi hoppas att vårt material ger kommunens skolor goda förutsättningar att lyckas.

Flera projekt i samma kategori

Med Nikon på The Open


När Nikon skulle medverka som en av huvudsponsorerna 2022 på The Open Championship – en av världens äldsta och mest prestigefyllda golftävlingar – fick Detail uppdraget att stå för den grafiska utformningen av Nikons sponsorpaviljong om två våningar. Det resulterade i dessa väggar, där vackra naturfoton varvades med information om Nikons optik.

Logotyp och grafisk profil för Östhammars kulturskola


När Östhammars Kulturskola ville stärka sin grafiska identitet med en logotyp och en grafisk profil fick Detail uppdraget.

Kulturfolder för Östhammars kommun


Folder för Östhammar kommuns kulturvecka och höstlov.

Coffee table-bok om Haninge kommuns kulturmiljöer


Coffeetable-bok som uppmärksammar Haninge kommuns speciella kulturmiljöer.

Kontakta oss!

Telefon: 08-588 82 550 • E-post: info@detailproduktion.se • Adress: Medborgarplatsen 4, 6 tr, 118 26 Stockholm

Ska vi kontakta dig?