Rutiner för Östhammars kommuns skolor

Genom tydliga rutiner ville Östhammars kommun skapa förutsättningar för bättre undervisning i grundskolorna. Detail Produktionsbyrå fick uppdraget att ta fram material som dokumenterade dessa rutiner med lärarna som målgrupp.

Detail fick underlag från kommunen och tog fram copy, grafisk form och original till bland annat en kalender som visar rutinerna fördelade över årets månader, en handbok till lärarna samt en affisch och ett skrivbordsunderlägg som påminner om och ger en översikt över rutinerna.

Projektet kallas Lyckas tillsammans – och vi hoppas att vårt material ger kommunens skolor goda förutsättningar att lyckas.

Flera projekt i samma kategori

Rapport om attityder till hiv


Grafisk formgivning, illustrationer och infografik till en rapport om attityder till hiv.

Grafisk profil för Ulriksdals Värdshus


Detail Produktionsbyrå har tagit fram ny grafisk profil med illustrationer till Ulriksdals Värdshus, inspirerad av naturen som omgiver det vackert belägna värdshuset.

Med Nikon på The Open


När Nikon skulle medverka som en av huvudsponsorerna 2022 på The Open Championship – en av världens äldsta och mest prestigefyllda golftävlingar – fick Detail uppdraget att stå för den grafiska utformningen av Nikons sponsorpaviljong om två våningar. Det resulterade i dessa väggar, där vackra naturfoton varvades med information om Nikons optik.

Ny kommunikation för Bollebygdshus


Hustillverkaren Bollebygdshus började som ett sågverk 1946. Det tog vi fasta på i deras kommunikation.

Kontakta oss!

Telefon: 08-588 82 550 • E-post: info@detailproduktion.se • Adress: Medborgarplatsen 4, 6 tr, 118 26 Stockholm

Ska vi kontakta dig?