Årets monter på Business Arena 2017

”Haninge kommun belönas för sitt genuina bemötande och sin genomgående gröna tråd. Med smarta medel spred Haninge kommun sitt budskap och lät monterbesökarna följa med på vägen och ta del av tillväxten i kommunen.”

Så löd motiveringen när Haninge kommun kammade hem priset för Årets monter 2017 på Business Arena i Stockholm. Business Arena är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Mässan arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och under Almedalsveckan.

Detail Produktionsbyrå stod för både idén och utförandet i montern, där besökaren med hjälp av augmented reality (AR) kunde ta del av Haninges stora tillväxtområden. Kodningen av AR-lösningen gjordes av Significant Bit.

Flera projekt i samma kategori

Informationsmaterial åt Haninge kommun


Detail Produktionsbyrå gör löpande informationsmaterial åt en av de största kommunerna i Stockholms län – Haninge.

Mässmaterial till Nikon


Fotomässan är den ledande mässan i Norden för alla fotointresserade. Självklart var Nikon där och Detail Produktionsbyrå tog fram mässmaterialet.

Årets monter på Business Arena 2017


Haninge kommun kammade hem priset för Årets monter 2017 på Business Arena i Stockholm och Detail Produktionsbyrå stod för såväl idé som utförande.

Kontakta oss!

Telefon: 08-588 82 550 • E-post: info@detailproduktion.se • Adress: Wallingatan 37, 3 tr, 111 24 Stockholm

Ska vi kontakta dig?