Årets monter på Business Arena 2017

”Haninge kommun belönas för sitt genuina bemötande och sin genomgående gröna tråd. Med smarta medel spred Haninge kommun sitt budskap och lät monterbesökarna följa med på vägen och ta del av tillväxten i kommunen.”

Så löd motiveringen när Haninge kommun kammade hem priset för Årets monter 2017 på Business Arena i Stockholm. Business Arena är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Mässan arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och under Almedalsveckan.

Detail Produktionsbyrå stod för både idén och utförandet i montern, där besökaren med hjälp av augmented reality (AR) kunde ta del av Haninges stora tillväxtområden. Kodningen av AR-lösningen gjordes av Significant Bit.

Flera projekt i samma kategori

Årets monter på Business Arena 2017


Haninge kommun kammade hem priset för Årets monter 2017 på Business Arena i Stockholm och Detail Produktionsbyrå stod för såväl idé som utförande.

Mässmaterial till Nikon


Fotomässan är den ledande mässan i Norden för alla fotointresserade. Självklart var Nikon där och Detail Produktionsbyrå tog fram mässmaterialet.

Film om ekonomiskt bistånd för Haninge kommun


Informationsfilm om ekonomiskt bistånd för Haninge kommun.

Filmproduktion – följ med till Haninge


Inför Haninge kommuns medverkan på Business Arena 2019 fick Detail uppdraget att ta fram en film som skulle visas i kommunens monter.

Kontakta oss!

Telefon: 08-588 82 550 • E-post: info@detailproduktion.se • Adress: Medborgarplatsen 4, 6 tr, 118 26 Stockholm

Ska vi kontakta dig?