Utställning i Stockholmsrummet för Micasa

Micasa Fastigheter äger och förvaltar omsorgsfastigheter i Stockholm. Under hösten 2022 deltog Micasa som utställare i Stockholmsrummet, ett utrymme i Kulturhuset på Sergels torg i Stockholm där man kan lära sig mer om den växande staden, framtidens Stockholm och vägen dit.

I Micasas utställning ställde vi frågan ”Hur vill du bo när du blir äldre?” och lät besökarna kika in genom fönsterluckor och dörrar för att få en bild av livet i Micasas omsorgsfastigheter. I utställningen presenterades också en historisk tillbakablick om Sveriges äldreomsorg genom tiderna.

Detail Produktionsbyrå tog fram idén till utställningen och stod även för copy, grafisk formgivning och originalproduktion. Utställningen var öppen för allmänheten under september–november 2022.

Flera projekt i samma kategori

Årets monter på Business Arena 2017


Haninge kommun kammade hem priset för Årets monter 2017 på Business Arena i Stockholm och Detail Produktionsbyrå stod för såväl idé som utförande.

Studentmonter till NCC


Bygg din karriär – monterlösning för NCC:s studentmässor.

Mässmaterial till Nikon


Fotomässan är den ledande mässan i Norden för alla fotointresserade. Självklart var Nikon där och Detail Produktionsbyrå tog fram mässmaterialet.

Filmproduktion – följ med till Haninge


Inför Haninge kommuns medverkan på Business Arena 2019 fick Detail uppdraget att ta fram en film som skulle visas i kommunens monter.

Kontakta oss!

Telefon: 08-588 82 550 • E-post: info@detailproduktion.se • Adress: Medborgarplatsen 4, 6 tr, 118 26 Stockholm

Ska vi kontakta dig?